University of Tsukuba
Program to Disseminate Tenure Tracking System

WAKATE INTERNATIONAL SYMPOSIUM
ISCOVERY OF MEDICAL SCIENCES
- WISDoMS -

RegistrationNEWS&FAQ

Participants except for invited speakers

Registration is required for all participants.

Registration Fee: FREE

Banquet Fee: FREE

The participation fee of banquet is 4,000 JPY for non-student and 2,000 JPY for students.
On-site registration for the symposium will be available, but pre-registration is required to attend the banquet (payment will be made on site).

Registration Date: September 1, 2014 to October 31, 2014

PERSONAL INFORMATION

Personal Information submitted through the online Registration is used only for the purpose of the operation and management of the Wakate Inetrnational Symposium Discovery of Medical Sciences. The information is not provided to the third party without written consensus from that person.